Nyheter

Da er våren for fullt i gang, og med denne dukker det opp behov for å rydde og få det fint på fellesarealene til 17.mai. Styret kaller dermed inn til årets dugnad.

Faktura for første kvartal 2024 er sendt ut til alle beboere i dag på eFaktura, e-post og papir. Det har dessverre lurt seg med en tekstlinje med noen datoer på toppen av fakturaen "Periode 5. feb - 4. mai 2024", disse er bare å se bort fra, den er for første kvartal.

Aktiv Lek monterte i dag ett nytt huskestativ og nytt tak på lekehuset på lekeplassen på nedre.

Ettermiddagen 8. november ble endelig innkjøringen til rekkehusfeltet asfaltert.

Det legger seg fortsatt en vanndam rundt midten. Hele området er sunket/ nedkjørt, så det ville medført en mye større gravejobb for å planere ut med helling mot kummen.


På dugnaden i 2023 ble det kappet en del grener fra det ene treet da de stakk seg 5-6 meter utover. Noen grener hadde tidligere knekt og falt ned, og det var bekymring om at de tykke og lange grenene også skulle knekke.

Huskestativet på nedre lekeplass vil bli demontert i løpet av uke 41. Stativet er ikke lenger trygt og styret har derfor bestemt at det må fjernes. Vi har startet med en prosess for å se på priser og hva som skal til for å få på plass en ny huske.